Wie zijn wij?

Wij zijn Wilco Pouwels en Britta Wagenknecht. Wij zijn in 2009 begonnen om ons werk met de paarden te combineren met de zorg. Wij beschikken over ruime werkervaring, een succesvol afgeronde SPW 4 opleiding, een ORUN diploma om paardrijles te mogen geven en een BHV (bedrijfshulpverlening) diploma.

Als Horze Stables zijn wij aangesloten bij Stichting Bezinn, Federatie Landbouw en Zorg en Stichting Veilig Paardrijden.

“Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”

Visie
Bij Horze Stables wordt gewerkt vanuit een visie welke ruimte biedt voor het individu, kijkt naar mogelijkheden in plaats van beperkingen en probeert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliƫnt te vergroten.

Missie
De begeleiders bij Horze Stables willen graag een veilige plek bieden om vaardigheden aan te kunnen leren die de deelnemer helpen zijn plek in de maatschappij te vinden. Hierbij wordt vraaggericht gewerkt en met persoonlijke leerdoelen.

Hoezo begeleiding bij Horze Stables?
Wij bieden rust en ruimte om jezelf te kunnen zijn, werken met een vertrouwde groep mensen, bieden kleinschalige zorg en gebruiken paarden om doelen te bereiken.

 

Stichting-BezinnFederatie-Landbouw-en-ZorgEuropees-landbouwfondsStichting-Veilige-Paardensportkeurmerk-federatie-landbouw-en-zorg